Spelar händer från olika positioner

Styrkan i en hand är ett relativt begrepp, eftersom det beror på scenen av spelet, texturen av styrelsen och antalet återstående gator. Pocket ess är anmärkningsvärda före floppen, och relativt stark på floppen men mer gatorna delas och fler spelare är fortfarande inblandade, deras styrka krymper ihop. Det är därför alla pocketpar är skyddade så aggressivt före floppen, så de som är gambling casino utan registrering bonus med suited connectors inte får chansen att orsaka bad beats. Detta händerna slags med enorm potential men ingen showdown värde efterfrågan en speciell strategi, som spelare ska bevara den sköra balansen mellan risk och belöning.

 

Du kan inte skydda en hand aggressivt, så tidigt som före floppen eftersom du har ingen aning om de kopplade färgkorten faktiskt uppgå till mer än så. Därför, den stora majoriteten av spelarna väljer att halta med sådana händer eller ring liten pre-flop höjningar, förväntar sig att göra upp deras sinne på floppen. Detta är den enklaste sak att göra, det kommer att göra dig något bra eftersom om du börja höja en lämpad ombord eller en med anslutna kort du inte extrahera mycket värde. Huruvida du förbättra till en stege eller färg, eller ditt första par växer in i en uppsättning, behöver du veta hur man spelar detta gjorde händer från olika positioner.

 

Från tidig position kan du kasta en avkännarmätinstrument satsning, bara för att se vilka spelare bitande och hur mycket de är villiga att investera i potten. Förutsatt att du träffar din stege på floppen och satsa en rimlig utan hotfull motståndare, slå du två flugor i en smäll. Å ena sidan kommer du växa gör storleken på potten, på de andra du det praktiskt taget omöjligt för din motståndare att sätta dig på de rätta händerna.

 

Mycket få räkna med någon som gjort raka på floppen komma ut bränning, som de flesta människor förlitade sig sakta spela dessa händer. Överraskningsmomentet försäkrad genom att spela denna gjort hand aggressivt. Från sen position måste du vara särskilt försiktig vad din motståndare gör och växa storleken på potten stegvis.

 

Om den innan du spel, det är meningslöst att komma med över toppen höja, såvida inte styrelsen är fortfarande farligt och handen gjorde kunde bli BlackJack Polketten slagna på turn. Det är alltid att föredra till samtal och hoppas att den andra spelaren kommer att göra ett nytt försök på nästa gata och endast höja när de från tidig position kolla för att se en gratis kort.