ISPT Sponsor Tapie i Nyheterna igen

Det verkar eftersom pokercommunity har introducerats till Tapie verkar vi vara lära sig mer om hans skumma affärer. De kan faktiskt inte vara skumma affärer, men han verkar alltid vara inblandade på fel sida saker som alldeles nyligen har han varit intrasslad i en fransk regering raid. Razzian var på Christine Lagarde, den franska finansministerns lägenhet och sades vara kopplade till en 285 miljoner euro skiljedom betalning att Tapie sägs vara den direkta benefiter.

Det är villkoren som betalningen ansågs som är under utredning, men som vanligt med dessa typer av regeringen förfrågningar inga formuläret Detaljer har blivit offentligt tillkännagiven vid tidpunkten för denna skrift. Så långt den gemenskap pokern har introducerats till Tapie som mannen som försökte köpa Full Tilt poker och sedan har han sedan sitt misslyckande att förvärva vad var en av de mest lönsamma poker webbplatserna på marknaden varit engagerad i utformningen av den internationella arenor Poker Tour. Hans nuvarande krisen, men har inte hjälpt sin sak eftersom ISPT är redan en skakig händelsen med den ursprungliga turneringen som var tänkt att vara iscensatt inuti Wembley stadium nu flyttas till den intilliggande konferensanläggningen avsevärt minskar först meddelat 30.000 spelare kapacitet.

Också, de garanterade prispotter som tillkännagavs först har tagit något av en störtdykning som upprörde många som hade förberett sin före sommaren maj månad att engagera sig i vad var dubbad som det största pokerevenemanget som människan känner till. Med misstro i mannen redan från Pokers wily anhängare han skulle varit inblandad i misstänkta 285 miljoner euro skandaler som kör upp till regeringsnivå är något han kunde göra med kväsa mycket snabbt. Han är redan att knick heter nästa ‘Poker Gangster’ i som många anser inte hör hemma någonstans i spelindustrin.

Plus, lägga till bränsle för dålig publicitet han har redan suttit i fängelse för fotboll uppgjorda bedrägerier, så vad som skulle komma av ISPT om den nummer ett backer visar sådan brist på respekt för perfektionisten idéer av pokervärlden och på något sätt lämnar industrin genom bakdörr. Detta är en man som hävdar han hjälpte Adidas, stora idrottsliga varumärket, på fötter, så om sin marknadsföring är så bra varför inte har han gjort sin forskning inom pokercommunity. Låt oss är hoppas han är en man av sitt ord och lever upp till sitt namn eftersom så många människor gillar hans idéer, även om vissa är lite långsökt, han pumpa nytt liv i pokervärlden, så det vore synd om det bara visar sig han bara en annan spricka hearted säljare Det är alla mun och ingen lek.