Göra Outlandish-spel

Att göra besynnerliga spel något som pokerentusiaster verkar aktivt är oense om är tanken att besynnerliga satsningar har absolut ingen plats runt pokerbordet. Detta är långt ifrån sanningen eftersom det finns verkligen möjligheter att göra bra användning av besynnerliga satsningar. Det är allt en fråga om förståelse när dessa referensmarknaderna eftersom de är avsedda att tjäna mycket specifika syften. Nej, de bör inte utgör kärnan i vad spelare försöker att åstadkomma, men de kan faktiskt vara en ovärderlig vadslagning strategi att tänka. När du gör en besynnerliga bet, försöker vanligtvis spelare kommunicera idén att deras hand är av otroligt värt. Detta är ibland sanningen, medan många gånger inte är det.

Vissa spelare, särskilt aggressiv sådana, kan försöka kapitalisera på detta genom ringer satsningen eller ens höja insatserna själva. Detta är en mycket viktig sak att beakta eftersom en höjning mot en besynnerliga insats inte är i allmänhet en bluff: spelare som höjer mot exceptionellt högt värde satsningar gör det eftersom de håller något som är mycket sannolikt kommer för att vinna på showdown. Gör betyder besynnerliga satsningar har ingen plats? Absolut inte. När spelarna är i närvaro av mer passiva motståndare, då de kan passa på att göra bästa av situationen genom att göra stora höjer värdet i de allra tidigaste skeden av spelet. Detta är vanligtvis under preflop scenen, där spelare får bara sina kort och väntar för att se vad för slags starthänder som alla gör av med.

Om spelare har även minsta tvivel, sedan denna osäkerhet kan drivas av en stor satsning och kommer att orsaka dem att vika ut. När mörkarna är värt att stjäla, särskilt i senare skeden av ett spel, kan då denna teknik vara ovärderliga. Spelare kan också upptäcka att besynnerliga satsningar är särskilt användbara för att bygga bordsimage. Spelare som gör dessa satsningar bygger ofta sin prestige och kommer att orsaka sina motståndare att tänka två gånger när du spelar på ett aggressivt sätt mot dem. Detta är användbart när spelarna är i komprometterad positioner vid något tillfälle i spelet. Att ha högt bord prestige innebär bluffar är mer benägna att gå obemärkt förbi, så det är definitivt värt kasta några besynnerliga satsningar i mixen och se vad som händer längre ner på linjen eftersom det är normalt ganska positivt! Slutligen, det är upp till spelaren att göra dessa satsningar beräknade mellanrum.