Gör dig redo för 6 e utgåvan av MicroMillions

Bra saker kommer till dem som väntar och November lovar att bli en bra månad för pokerspelare som har ett konto hos PokerStars. I några dagar, den efterlängtade MicroMillions börjar och i år det lovar att krossa alla tidigare rekord både vad gäller priser och närvaro. Den första serien ägde rum nästan 2 år sedan, som ger spelare för första gången med en chans att vinna betydande belopp att begå bara en bråkdel av sin bankrulle. Pokerspelare som tillbringade merparten av sin tid slipning cash game-borden tar ofta sina chanser med MicroMillions serien.

Anledningen är inte en plötslig förändring i hjärtat, men det enkla faktum att inköp är så låga att det vore synd att missa den chansen. Hela konceptet bygger på idén att ordinarie spelare som inte nödvändigtvis stora fans av turneringar eller helt enkelt inte råd att delta i stora evenemang, inte bör berövas de spänning som garanteras av sådana tävlingar. Lägg till detta faktumet att i utbyte av att betala ett par dollar eller ens några cent, spelare kan köpa in till turneringar som har garanterade priser av tiotusentals dollar.

Main Event tillkännagavs för att ha en prispott på minst $150.000, men specialister förvänta numret överträffas till följd av tusentals spelare att köpa. Det kommer att kosta de berörda $22 Registrera dig men detta är en av de få tillfällen när en tvåsiffrig summa kan omvandlas till ett fem-siffrigt nummer. Naturligtvis är inte alla av dem som deltar i main event eller en av de många sida-turneringarna duktig pokerspelare, vilket innebär att turneringen veteraner har första chansen. Rookies bör följa en snabbkurs till turneringspoker och lära sig spela i varje skede av tävlingen, hur du justerar storleken på fortsatta satsningar, höjer och kontrahöjer.

För att starta på rätt fot och maximera dina chanser att efterbehandling pengar i MicroMillions serien, besök http://www.pokergameswizard.com/. Det låter kanske svårt att tro att vissa spelare skulle vara villig att gå igenom kvalet att delta i main event istället för att betala $22 out-of-pocket. Dock finns det spelare som tävlar på mikronivå och för dem är det inte lätt att spendera pengar på turneringar inträde, att vara dem framstående som MicroMillions serien. Lyckligtvis för dem satelliter körs dagligen och de kostar så lite som $.11 att gå, med vinnarna att vara garanterad en plats i Main Event.